bistro-historie

Aftenens menu

(Onsdag til lørdag fra kl. 17.30)

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med mayo og urter

***

Klassisk Løgsuppe gratineret med ost

***

Rørt steak tatar med condiment´s

***

Svinekæber med aubergine, citron og persille

***

Boeuf bourguignon

 

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,-

 

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Semifredo med kirsebær og makron

***

Tiramisu med sorbet

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

FREDAG OG LØRDAG

(vælges af alle ved bordet)

social-dining-1
steak-frites

Er I et selskab på 8 pers. eller derover beder vi jer om at bestille en samlet menu på forhånd – tak!
Vi kan laver gerne et forslag på en menu til jer, hvor vi lige snakker sammen om ønsker til indholdet, så det “rammer”
så bredt som muligt, dette minimere fejl for alle og garantere næsten at i får en god aften.

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32