bistro-historie

Vi Holder ferielukket i uge 8

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med urter og mayo

***

Gulerodsbisque med kammuslinger og chips

***

Salat med valnødder, pære og stegt brisselpølse

***

Lammeryg med brisler, ratatouille og persille

***

Svinekæber med guanciale, rødvin og skalotter

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,-

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Hvid chokolademousse med karamel og sorbet

***

Tiramisu med sorbet

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

Aftenens menu

(Onsdag til lørdag fra kl. 17.30)

FREDAG OG LØRDAG

(vælges af alle ved bordet)

social-dining-1
steak-frites

Er I et selskab på 8 pers. eller derover beder vi jer om at bestille en samlet menu på forhånd – tak!
Vi kan laver gerne et forslag på en menu til jer, hvor vi lige snakker sammen om ønsker til indholdet, så det “rammer”
så bredt som muligt, dette minimere fejl for alle og garantere næsten at i får en god aften.

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32