bistro-historie

Aftenens menu

(Onsdag til lørdag fra kl. 17.30)

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med aspargesmayo og urter

***

Kantareller, marksvampe og fettuccine

***

Friteret brandade med trøffelmayo

***

OngKalveribeye med “hvede otto”, permesan og blomkål

***

Farseret lammeryg med sommergrønt i frikassé

 

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,-

 

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Hindbærmazarin med kærnemælks-iscreme

***

Chokolade Marcelkage med sorbet

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

FREDAG OG LØRDAG

(vælges af alle ved bordet)

social-dining-1
steak-frites

Er I et selskab på 8 pers. eller derover beder vi jer om at bestille en samlet menu på forhånd – tak!
Vi kan laver gerne et forslag på en menu til jer, hvor vi lige snakker sammen om ønsker til indholdet, så det “rammer”
så bredt som muligt, dette minimere fejl for alle og garantere næsten at i får en god aften.

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32