topbilled-bistro-1

Bistroretter på brød

Matjes sildefilet
(med æg, friteret kapers og purløg)
95,-
***
Vores røgede laks
(med mayonaise, malt og urter)
125,-
***
Fiske- og skaldyrsfrikadeller
(med majspiskles, karsesalat og citrus)
95,-
***
Rørt tatar
(tatar rørt med dijon, tomat og urter)
125,-
***
Stegt tatar
(rørt tatar stegt på toast som en Pariserbøf)
125,-
***
Kyllingesalat
(lavet på Hopballe kyllinger, bacon og syltede asparges)
95,-
***
Vol-au-vent
(med frikassé af kantareller og marksvampe)
125,-
***
Europæiske oste med condiment
125,-
***

Fra det “søde køkken” se tavlen eller spørg tjeneren!

Frokostanretninger & tilbehør

Brættet “petit”
(Hors d’oeuvres – små retter ud fra køkkenets inspiration)
155,-
***
Brættet “grande”
(med mere af den gode inspiration fra køkkenet)
195,-
***
Moules Mariniéres “creme”
(muslinger dampet i hvidvin med urter, fløde og fritter)
155,-
***
Pommes frites
(med estragonmayo)
40,-

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32