topbillede-mad

Aftenens middag
Onsdag til lørdag fra kl. 17.30

***

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med urter og mayo

***

Pappardelle med skaldyrscreme & blomkål

***

Hvide asparges med laksesouffle og muslingefløde

***

Entrecôte med skalotter og rødvinssky

***

Kalveculotte i frikassé med syltede asparges

 

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,-

 

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Creme bruleé med sorbet

***

Rabarbercrumble med vaniljeis

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

vores-koncept
aften-side-2

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32