top-billede-bistro

Aftenens middag
Onsdag til lørdag fra kl. 17.30 – 22.00

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)
***

Vores røgede laks med urter og mayo

***

Gravad laks og friteret brandade på salat

***

Rørt steak tatar

***

Glaseret oksebryst med skalotter og røget marv

***

Fasanbryst-crebinet med abrikoser og glaseret rødbede

 

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,-

 

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Ris a l’amande på Bistroens manér

***
Marcel chokoladekage med sorbet
***
Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

vores-koncept
steak-frites

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32