Smagen af Forår

Trøfler, bobler og forårs toner
Fredag d. 20/3 & Lørdag d. 21/3 kl. 18.30.

Vi inviterer indenfor til en weekend i forårets tegn.

Menuerne bliver sammensat efter forårets tilgængelige råvarer, og vi håber på ramsløg, rabarber og stenbiderrogn.
Ud over forårets danske råvarer, vil vi også kigge længere syd på, hvor de Italienske trøfler stadig er i sæson – til alt dette vil der være et udvalg af spændende vine, med bobler i fokus!

Fredag d. 20/3 kl. 18.30
Aftenen starter med en serveret forret samt en flot forårs buffet, og afsluttes med en serveret dessert.

550kr pr. couvert.

Lørdag d. 21/3
Her er aftenens middag serveret som social dining (til deling ved bordet) serveret af 5 omgange.

500kr pr. couvert.

 

Book bord via mail@odd-fellowgaarden.dk

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32