topbillede-kkken2

Buffeter (minimum 20 pers.)

Vælg en menu fra listen nedenfor og læs mere om, hvad menuen indeholder:

Buffet 1 - minimum 20 couverter

Rødtunge rullet og bagt med fennikel
Ferskvands rejer med tomat- & æblesalsa
Grillede artiskokker med bagt dorade, karse og knas
Vores røgede laksefilet med selleri-remoulade
Krydderbagt oksefilet med glaserede skalotter
Kylling i rødvin med marksvampe
Langtidstilberedt nakkefilet i vinpebersky
Farvede urte-salater med brødcrôutons
Kartofler efter årstidens udbud
Varianter af Europæiske ost med kompot
Marcel chokoladekage med knas og sorbet

PRIS PR. COUVERT
kr. 385,-

Buffet 2 - minimum 20 couverter

Løvstikkemarineret laksefilet med fennikel
Rødtunge i dildfløde med linser og røget flæsk
Bagte rødbeder med gedeost og nye løg
Varmrøget ørred med artiskok- og citron

***

Serano-skinke med oliven & soltørret-tapanade
Indbagt bornholmer hane med estragon og urtefløde
Letrøget og kalveculotte glaseret med barbecue
Svinekæber, braiseret i rødvin
Variationer af kartofler og salater
Gode oste fra de Europæiske gårde med kompot
Fransk Æbletærte med kanel og vanillefløde
Chokolademousse med orange

PRIS PR. COUVERT
kr. 425,-

Buffet 3 - minimum 20 couverter

Serveret forret
Gulerodssuppe med kammuslinger, varmrøget laksefilet med safran samt let ristet tun med urter og parmesan, anrettet med salater og malt

***

Hovedret fra buffet
Letrøget kalveculotte stegt med barbecue
Langtids stegt lammeryg med brisler og estragon
Rosastegt oksebavette med glaserede løg
To variationer af kartofler, ratatuille samt tomat salat
Sæsonens farvede salater med krydderristede nødder, to saucer og vores hjemmebagte brød

***

Serveret dessert
Odd~Fellowgaardens dessert tallerken med et udvalg af vores kunnen fra det søde liv

Pris pr. couvert kr. 460,-

Det kolde bord

To slags sild med løg og kapers samt karrysalat
Vores lune stegte sild med dild og sennep
Fiskefilet med grov remoulade og citron
Varmrøget laks med urtefløde

***

Hønsesalat med bacon og asparges
Små tatar rørt med pickles, løg og kapers
Lun leverpostej med bacon og champignon
Mørbradbøf med stegte løg
Kamsteg med grov rødkål
Frikadeller med surt
Europæiske oste med druer
Frugtsalat med creme

Pris pr. couvert kr. 325,-