topbillede-selskab2

Festarrangementer

Vælg en menu fra listen nedenfor og læs mere om, hvad menuen indeholder:

Festarrangement 1

Velkomstdrink
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup,
eller 1 gl. Crement fra Nordfrankrig

Menu
Røget lakseroulade med safransky, urtesalater og bagt malt
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)

***

Helstegt kalve ribeye med svampe crebinetter, pressede kartofler
og stegte gulerødder samt sherrysauce
(serveret i to omgange)

***

Citrontærte glaseret med marengs, serveret med iscreme

Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

eller

Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

***

Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)

***

Pris pr. couvert med velkomst, vine I samt kaffe kr. 710,-
Pris pr. couvert med velkomst, vine II samt kaffe kr. 790,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 435,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)

***

Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning
på en skøn aften – se forslag og priser senere.

Festarrangement 2

Velkomstdrink
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup, eller 1 gl. Crement fra Nordfrankrig.

Menu
Saltet laks og torsk som carpaccio med Parmesan, citrus og urtersalater
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)

***

Helstegt Amerikansk oksebavette (helt fantastisk udskæring) med kraftig skalotteløgssauce, ristede østershatte og kartoffel
(serveret i to omgange)

***

Nødderoulade med hvid chokoladecreme, moccaaroma samt hindbærsorbet og marineret frugt

***

Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

eller

Selskabsvine II
Serveres “ad libitum”

***

Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)

***

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 740,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 820,-
Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 450,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)

Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning på en skøn aften – se forslag og priser senere.

Festarrangement 3

Velkomstdrink
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup, eller 1 gl. Crement fra Nordfrankrig.

***

Menu
Saltet, hård ristet tunfilet med trøffelmayo, spirer og syltede svampe

***

Filet af krondyr med croquette af rillette, brombærsky ogglaserede rødbeder samt presset flødekartoffel

***

Chokoladecremer i tre farver med marengs, passions-sorbet og frugt
Det tætteste vi kommer på en signatur-dessert fra os

Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

eller

Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt efter menuen samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

***

Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)

***

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 790,-
Pris pr. courvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 870,-

Pris. pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 790,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)

***

Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning på en skøn aften – se forslag og priser senere.

Festarrangement 4

Velkomstdrink
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup, eller 1 gl. Crement fra Nordfrankrig.

***

Menu
Hummercrebinet i kål med skaldyrsfløde tilsmagt med ingefær og basilikum
(Serveres varm med vores hjemmebagte brød og smør)

***

Vores koldrøgede laks med aspargesmayo og små urter

***

Peberstegt oksemørbrad med rødvinssky bagte skalotteløg, “Anna kartoffe”l og jordskokker

***

Odd-Fellowgaardens dessert variation sammensat ud fra
“det sprøde, det bløde og det søde”

***

Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine
Serveres “ad libitum”

eller

Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt efter menuen – til 4 retters menu serveres 2 forskellige hvidvine
Serveres “ad libitum”

***

Kaffe
Efter middagen serveres kaffe med 1 glas cognac/likør (2 cl.)

***

Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter, vine I samt kaffe kr. 875,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter, vine II samt kaffe kr. 955,-

Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter og kaffe kr. 610,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)

***

Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning på en skøn aften – se forslag og priser senere.

Klassikeren

Velkomstdrink
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller solbærsirup, eller 1 gl. tør hvidvin med Crement fra Nordfrankrig

Menu
Dampet laks med krydderurtecreme, anrettet med asparges og rejer
(serveret med vores hjemmebagte brød og smør)

***

Gammeldaws okse eller kalvesteg med sukkerbrunede løg, grøntsager og skysauce samt hvide kartofler

eller

Kalvesteg stegt som vildt med surt & sødt samt waldorfsalat og flødesauce

***

Hjemmelavet vanilleisrand rørt med chokoladestykker, pyntet med frugtsalat

***

Selskabsvine I
Dette er en vinmenu á la husets vine samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

eller

Selskabsvine II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt efter menuen samt øl og vand under middagen
Serveres “ad libitum”

Kaffe
Efter middagen serveres kaffe
(Cognac & likør betales efter forbrug)

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I samt kaffe kr. 710,-
Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II samt kaffe kr. 790,-

Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 435,-
(Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug)

Natmad
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning på en skøn aften – se forslag og priser senere.

Sæson menuer

Disse menuer er inspireret af foråret og sommerens tilgang af råvarer og vi kan derfor ikke love at alt sammen dette kan serveres uden for disse sæsoner

Foråret, marts, april & maj

Vores koldrøgede laks med safranmayo, frissé og butterdej

***

Kalvefilet og croquette med gulerødder og courgette, sherry-sky samt timianstegte kartofler
(serveret to gange)

***

Hvid chokoladecreme med cacaocrumble, rabarber og sorbet

Pris pr. couvert kr. 450,-

***

Sommer, juni, juli & august

Rimmet kammusling med blomkål og sommertrøffel

***

Rosastegt kalve ribeye med sommergrønt, mild rødvinssky samt nye løvstikkekogte kartofler
(serveret to gange)

***

Marinerede danske jordbær med balsamico, anis, kærnemælks-iscreme og sprøde skaller

Pris pr. couvert kr. 450,-

***

Efteråret, September, oktober & november

Efterårs ravioli med svampe, bouillon og parmesan

***

Oksefilet med bagt aubergine- og tomat, vinpebersky og presset flødekartoffel

***

Chokoladecreme og chokolade tærte, flydende karamel & karamel iscreme

Pris pr. couvert kr. 450,-

***

Vinter, december, januar & februar

Carpaccio af saltet tun med bagt parmesan, artiskok og urter

***

Krondyr med glaserede kastanjer, bagte rødder samt kartoffel og portvinssky

***

Pære og mandelmazarin med syltede valnødder, ahorn og iscreme

Pris pr. couvert kr. 450,-

Sammensæt jeres egen menu

Forretter:
Rødtunge og hummer på salater med hummercreme kr. 95,-
Varmrøget laks med urtepickles, salat og rodfrugter kr. 95,-
Persillesuppe med østers og persilleskum kr. 110,-
Skaldyrsbisque med urtetapanade og hummerbrud kr. 95,-
Indbagt trøffelsuppe med foiegras og urter kr. 180,-
Vol-au-vent med stuvning af høns i asparges kr. 75,-
Marineret carpaccio af okseinderlår med citronolie, salater og parmesan kr. 95,-
Citrusmarineret laks med rodfrugter kold frikassé kr. 95,-

***

Hovedretter:
Helstegt oksefilet med rødvinsreduktion, østershatte og spinatgratin kr. 210,-
Kalvefilet med fyld af rødvinskogte svampe, sherrysky og aubergine kr. 245,-
Dyrefilet med solbærsky, selleri og pastinaksouffle samt anis gulerødder kr. 310,-
Peberstegt oksemørbrad med gratin kartoffel, dijonsky og grønt kr. 350,-
Tournedos af Bornholmerhane i filodej med basilikum og kryddersky kr. 235,-
Dansk lammekølle med trøffel, tomat og aubergine samt broccoli kr. 235,-
Lammeryg fyldt med oliven og soltørredetomater, portvins sauce og urter kr. 265,-

Hovedretterne serveres to gange

***

Desseret
Mandelkurv med mangomousse og eksotiske frugter kr. 95,-
Chokoladecremekage i tre farver med valnøddesirup kr. 95,-
Créme brulée med sorbet og sæsonens frugter/bær kr. 75,-
Grand Manier is i mazarin med kompot af bær og frugt kr. 75,-
Mørkchokoladekage med blød karamel og hindbærsauce kr. 95,-
To slags is-roulader med vanille og orangesirup samt marineret frugt kr. 75,-
Hasselnøddefragilite med nougatis, ananassalat og pecannødder kr. 85,-
Odd-Fellowgaardens desserttallerken kr. 120,-

***

Natmad
Glaseret skinke, frikadeller og kartoffelsalat kr. 98,-
Gullaschsuppe med kommen og landbrød kr. 75,-
Karrysuppe med ristede mandler og hønsekød kr. 75,-
Pølse- og patébrædt med garniture kr. 98,-
Div. Kød og grønsagstærter med salater kr. 85,-
Hot dog buffet hed det der høre til kr. 85,-
Flødelegeret aspargessuppe med kødboller kr. 65,-
Tre stk saltsnitter kr. 90,-
Flæskeæggekage med purøg, tomat og rugbrød kr. 85,-