topbillede-selskab2

Festarrangementer

Vælg en menu fra listen nedenfor og læs mere om, hvad menuen indeholder:

Festarrangement 1

VELKOMSTDRINK
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup,
1 gl. af husets mousserende vin

MENU
To slags af vores røgede laks med safranskum, urtesalater og bagt malt

***

Krydderstegt kalveculotte med souffle af courgetter, bagte gulerødder og kalve sky

***

Citrontærte glaseret med marengs, serveret med iscreme

SELSKABS VINE I
Dette er en vinmenu á la husets vine
Serveres “ad libitum”

eller

SELSKABSVINE II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen – Serveres “ad libitum”

KAFFE
Efter middagen serveres kaffe med 1 glas cognac/likør (2 cl.)

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I, kaffe med avec kr. 670,

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II, kaffe med avec kr. 750,-

Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 425,-

( Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug )

NATMAD

Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning

på en skøn aften – se forslag under “vælg selv menu”

Festarrangement 2

VELKOMSTDRINK
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup,
1 gl. af husets mousserende vin

MENU
Laksetournedos bagt med spinat, anrettet med marinerede krydderurter samt safran & urte sauce

***
Helstegt Amerikansk oksebavette (helt fantastisk udskæring) med

ristede svampe, rødder og kraftig rødvinssauce

***
Hasselnøddefragilité med hvid chokoladecreme justeret med lakrids

og serveret med sorbet og syltede bær

SELSKABS VINE I
Dette er en vinmenu á la husets vine
Serveres “ad libitum”

eller

SELSKABSVINE II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen – Serveres “ad libitum”

KAFFE
Efter middagen serveres kaffe med 1 glas cognac/likør

menu-slut-omvendt

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I, kaffe med avec kr. 695,-

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II, kaffe med avec kr. 775,-

Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 445,-

( Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug )

NATMAD
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning

på en skøn aften – se forslag under “vælg selv menu”

Festarrangement 3

VELKOMSTDRINK
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup,
1 gl. af husets mousserende vin

MENU
Carpaccio af tun med grillede artiskokker og bagt parmasan

***

Filet af krondyr med indbagt rillette, portvinssky og glaserede rødbeder

samt presset flødekartoffel

***

Chokoladecremer i tre farver med marengs, sorbet og frugt

(det tætteste vi kommer en signatur dessert fra os)

SELSKABS VINE I
Dette er en vinmenu á la husets vine
Serveres “ad libitum”

eller

SELSKABSVINE II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen – Serveres “ad libitum”

KAFFE
Efter middagen serveres kaffe med 1 glas cognac/likør

menu-slut-omvendt

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I, kaffe med avec kr. 710,-

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II, kaffe med avec kr. 775,-

Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 455,-

( Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug )

NATMAD
Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning

på en skøn aften – se forslag under “vælg selv menu”

Festarrangement 4

VELKOMSTDRINK
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup,
1 gl. af husets mousserende vin

MENU
Presset terrine af rokkevinge med uretsalat, skud og bagt malt

***

Butterdejs indbagte jomfruhummer med skaldyrsfløde tilsmagt

med ingefær og basilikum

***

Helstegt oksemørbrad med drue- og pebersky, bagte skalotter og svampetærte

***

Odd-Fellowgaardens dessert variation sammensat ud fra

“det sprøde, det bløde og det søde”

SELSKABS VINE I
Dette er en vinmenu á la husets vine
Serveres “ad libitum”

eller

SELSKABSVINE II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen – til 4 retters menu serveres 2 forskellige hvidvine

Serveres “ad libitum”

KAFFE
Efter middagen serveres kaffe med 1 glas cognac/likør (2 cl.)

menu-slut-omvendt

Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter, vine I, kaffe med avec kr. 870,-

Pris pr. couvert med velkomst, menu 4 retter, vine II, kaffe med avec kr. 965,-

Pris pr. couvert for velkomst, menu 4 retter og kaffe kr. 585,-

( Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug )

NATMAD

Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning

på en skøn aften – se forslag under “vælg selv menu”

Klassikeren

VELKOMSTDRINK
1 gl. tør hvidvin med hyldeblomstsirup eller 1 gl. tør hvidvin med solbærsirup,
1 gl. af husets mousserende vin

MENU
Dampet laks med krydderurtecreme, anrettet med asparges og rejer

***

Gammeldaws okse eller kalvesteg med sukkerbrunede løg, grøntsager og

skysauce samt hvide kartofler

eller

Kalvesteg stegt som vildt med surt & sødt samt waldorfsalat og flødesauce

***

Hjemmelavet vanilleisrand rørt med chokoladestykker, pyntet med frugtsalat

SELSKABS VINE I
Dette er en vinmenu á la husets vine
Serveres “ad libitum”

eller

SELSKABSVINE II
Her går vi et trin op af stigen og finder nogle dejlige vine som er afstemt
efter menuen – Serveres “ad libitum”

KAFFE
Efter middagen serveres kaffe med 1 glas cognac/likør (2 cl.)

menu-slut-omvendt

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine I, kaffe med avec kr. 650,

Pris pr. couvert med velkomst, menu, vine II, kaffe med avec kr. 715,-

Pris pr. couvert for velkomst, menu og kaffe kr. 395,-

( Til denne menu kommer der så drikkevarer, som betales efter forbrug )

NATMAD

Kombiner arrangementet med natmad, som en dejlig afslutning

på en skøn aften – se forslag under “vælg selv menu”

Vælg selv menu

FORRETTER
* Rødtunge og hummer på salater med hummercreme kr. 95,-
* Varmrøget laks med urtepickles, salat og rodfrugter kr. 85,-
* Persillesuppe med østers og persilleskum kr. 110,-
* Skaldyrsbisque med urtetapanade og hummerbrud kr. 95,-
* Indbagt trøffelsuppe med foiegras og urter kr. 110,-
* Vol-au-vent med stuvning af høns i asparges kr. 75,-
* Marineret carpaccio af okseinderlår med citronolie, salater og parmesan kr. 75,-
* Citrusmarineret laks med rodfrugter kold frikassé kr. 75,-

HOVEDRETTER
* Helstegt oksefilet med rødvinsreduktion, østershatte og spinatgratin kr. 210,-
* Kalvefilet med fyld af rødvinskogte svampe, sherrysky og aubergine kr. 195,-
* Dyrefilet med solbærsky, selleri og pastinaksouffle samt anis gulerødder kr. 265,-
* Peberstegt oksemørbrad med gratin kartoffel, dijonsky og grønt kr. 245,-
* Tournedos af Bornholmerhane i filodej med basilikum og kryddersky kr. 185,-
* Dansk lammekølle med trøffel, tomat og aubergine samt broccoli kr. 235,-
* Lammeryg fyldt med oliven og soltørredetomater, portvins sauce og urter kr. 255,-

DESSERTER
* Mandelkurv med mangomousse og eksotiske frugter kr. 85,-
* Chokoladecremekage i tre farver med valnøddesirup kr. 85,-
* Créme brulée med sorbet og sæsonens frugter / bær kr. 75,-
* Grand Manier is i mazarin med kompot af bær og frugt kr. 75,-
* Mørkchokoladekage med blød karamel og hindbærsauce kr. 85,-
* To slags is-roulader med vanille og orangesirup samt marineret frugt kr. 75,-
* Hasselnøddefragilite med nougatis, ananassalat og pecannødder kr. 75,-
* Odd-Fellowgaardens desserttallerken kr. 95,-

NATMAD

* Glaseret skinke, frikadeller og kartoffelsalat kr. 98,-
* Gullaschsuppe med kommen og landbrød kr. 75,-
* Karrysuppe med ristede mandler og hønsekød kr. 75,-
* Pølse- og patébrædt med garniture kr. 98,-
* Div. Kød og grønsagstærter med salater kr. 85,-
* Hot dog buffet hed det der høre til kr. 85,-
* Flødelegeret aspargessuppe med kødboller kr. 65,-
* Tre stk saltsnitter kr. 90,-
* Flæskeæggekage med purøg, tomat og rugbrød kr. 85,-

Champagneaften