topbilled-foraar

Plateau  de fruits de mer

den 7 & 8 maj (flyttet fra den 16. april) fra. 18.00, 18.30 & 19.00

Lun hummer i tartelet
***
Rogn med syrnet fløde
Gratinerede muslinger
***
To stk østers, krabbeklør, Jomfruhummer, rejer,
Mayoer, citron, rødløgsvinaigrette og brød

Kr. 475,- pr. pers.

Dessertkort, kaffe og vine som tilkøb

 

Aspargesaften

den 21. maj fra. 18.00, 18.30 & 19.00

Aperitif

Saltet laks med aspargesmayo, syltede asparges og forårsurter
***
Grillede hvide asparges med hollandaise og asparges crudité
***
Kalvefilet i frikassé af hvide og grønne asparges, ”asparges kartofler”,
sommer kål og ærter
***
”Det søde køkkens asparges
Rabarberrærte med mandler, sorbet og syltede rabarber

Kaffe / te

Menupris kr. 575,-

En særlig god middag

den 28. maj fra. 18.00, 18.30 & 19.00

Aperitif

Hvide asparges med hollandaise og fjordrejer

***

Langtidsstegt lammekølle med rosmarin og citron, nye kartofler,
spæde sommerurter og lammesky
(skæres og anrettes ved bordet)

***

Danske jordbær med meleret vanilje og rabarberis
og iskold rabarbersuppe med karamelliseret brød

Kaffe / te

Menupris kr. 500,-

En særlig god middag

den 5. juni fra. 18.00, 18.30 & 19.00

Menuen er ikke lavet endnu – den kommer hurtigst muligt

Frokosten starter

Torsdag den 22 april fra. kl. 12.00

Frokost er i starten torsdag, fredag og lørdag

Skriv en mail på mail@odd-fellowgaarden.dk