topbillede-mad2

Efterår 2018

Den store efterårsbuffet

Det kolde:
Torskesouffle med urter, estragon og græskar
* * *
Seranoskinke med trøffelmayo og parmesan
* * *
Rillette af kanin med syltede agurker
* * *
Det lune:
Braiseret gris i sennep
* * *
Boeuf bourguignon med små løg
* * *
Ristede kartofler med rosmarin og andefedt
* * *
Tilbehøret:
Salat af marineret blomkål med courgetter, basilikum og frissé
* * *
Dessert:
Lemon curd på bisquit glaseret med marengs
eller
Et par dejlige europæiske oste

 

PRIS PR. COUVERT
kr. 275,- (incl. begge desserter: kr. 310,-)

Buffeten serveres med varianter af vort eget hjemmebagte brød samt smør.

Den lille efterårsanretning

Passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid

Buffeten:
Torskesouffle med urter, estragon og græskar
* * *
Seranoskinke med trøffelmayo og parmesan
* * *
Rillette af kanin med syltede agurker
* * *
Små bagte kartofler med hasselnødder
* * *
Salat af marineret blomkål med courgetter, basilikum og frissé
* * *
Dessert:
Lemon curd på bisquit glaseret med marengs

PRIS PR. COUVERT
kr. 195,-

Buffeten serveres kold med hjemmebagt brød samt smør.

Efterårsmenu

Forret:

Hors dóeuvres (Små forretter til deling)
Leveres på fade og serveres med vores nybagte brød

Mellemret:

Laksetatar af røget laks med urteskum

Hovedret:

Steak af oksebavette med svampe, rødvinssky og glaserede skalotter samt timiankartofler

Dessert:

Citrontærte bagt med marenges og serveret med sorbet

Leveres på fade, eller anrettet på tallerkener

PRIS PR. COUVERT
3 retter, kr. 310,- (Forret, hovedret og dessert)
4 retter, kr. 370,- (Forret, mellemret, hovedret og dessert)

(Minimum 10 personer.)

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32