topbilled-efteraar

Efteråret 2019

Den store efterårsbuffet

Det kolde:Brud af røget laks med rygeost og bagte rødder
***
Coppa med syltede abrikoser og salat
***
Rillette af skank med cornichons
***
Det lune:
Braiseret gris i sennep
***
Coq au vin (kylling i rødvin)
***
Små bagte kartofler i peberfrugt creme
***
Tilbehøret:
Salater med blomkål & courgetter
***
Dessert:
Kirsebærkage glaseret med marengs
eller
Et par dejlige europæiske oste

 

PRIS PR. COUVERT
kr. 295,- (incl. begge desserter: kr. 330,-)

Buffeten serveres med vores hjemmebagte brød samt smør.

Den lille efterårsbuffet

Passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid

Buffeten:
Brud af røget laks med rygeost og bagte rødder
***
Coppa med syltede abrikoser og salat
***
Rillette af skank med cornichons
***
Små bagte kartofler i peberfrugt creme
***
Salater med blomkål & courgetter
***
Dessert:
Kirsebærkage glaseret med marengs

PRIS PR. COUVERT
kr. 200,-

Buffeten serveres kold med hjemmebagt brød samt smør.

Efterårsmenu

Forret:

Hors dóeuvres (Små forretter til deling)
Leveres på fade og serveres med vores nybagte brød

Mellemret:

Laksetatar af røget laks med urteskum

Hovedret:

Steak af oksebavette med svampe, rødvinssky og glaserede skalotter samt timiankartofler

Dessert:

Citrontærte bagt med marenges og serveret med sorbet

Leveres på fade, eller anrettet på tallerkener

PRIS PR. COUVERT
3 retter, kr. 325,- (Forret, hovedret og dessert)
4 retter, kr. 385,- (Forret, mellemret, hovedret og dessert)

(Minimum 10 personer.)

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32