topbillede-mad2

Efterår 2017

Den Store efterårsbuffet

Det kolde:
Saltet laks med græskarcreme og karse

Kyllingesalat med mandler, tomat og peberfrugt

Vildtpaté med pistacier og svampecreme

Det lune:
Svinekæber braiseret i rødvin med små løg

Kalvespidsbryst stegt med rødder og fennikel

Tilbehøret:
Marineret blomkål med courgetter og frissé

Ristede kartofler som salat i rosmarinmayo

Dessert:
Solbærkage med chokolade og marengs
eller
Et par dejlige europæiske oste

 

Buffeten serveres med vort eget
hjemmebage brød

kr. 270,-
pr. couvert
incl. begge desserter kr. 305,-

Den lille efterårsanretning

Passer perfekt til en lille frokost eller et let aftenmåltid

Buffeten:

Saltet laks med græskarcreme og karse

Vildtpaté med pistacier og svampecreme

Kalvespidsbryst med marinerede rødder

Ristede kartofler som salat i rosmarinmayo

Marineret blomkål med courgetter og frissé

Dessert:
Solbærkage med chokolade og marengs

 

Buffeten serveres kold med
hjemmebagte brød samt smør

kr. 195,-
pr. couvert

Efterårsmenu
(minimum 10 pers.)

Hors d’oeuvres
små forretter til deling
(leveres på fade)
serveres med vores nybagte brød

Laksetatar af røget og saltet laks med urteskum

Steak af oksebavette med svampe, rødvinssky
og glaserede skalotter samt timiankartofler

Solbærkage med chokolade og marengs
serveret med sorbet
(leveres på fade eller anrettet på tallerkener)

 

Menu 3 retter
kr. 310,-
pr. couvert

Menu 4 retter
kr. 365,-
pr. couvert

vælg hovedretten med en af forretterne samt dessert

Starter fra den 15. september.

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32