topbillede-mad2

Sommer 2018

Den store sommerbuffet

Her får I hele pakken.

Det kolde:
Røget kylling vendt i asparges, hytteost og sennep
* * *
Marineret blomkål med ferskvands rejer og grøn mayo
* * *
Løgtærte med bacon, safran og urtesalat
* * *
Det lune:
Filet af gris i frikassé med ærter
* * *
Oksebryst barbecue med majs og kål
* * *
Tilbehøret:
Nye kartofler i creme med purløg og radiser
samt sprøde farvede sommer salater
* * *
Dessert:
Jordbærkage på bisquit
eller
Et par dejlige europæiske oste

 

PRIS PR. COUVERT
kr. 275,- (incl. begge desserver: kr. 310,-)

Buffeten serveres med varianter af vort eget hjemmebagte brød samt smør.

Den lille sommeranretning

Denne buffet passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid.

Buffeten:
Marineret blomkål med ferskvands rejer og grøn mayo
* * *
Løgtærte med bacon, safran og urtesalat
* * *
Oksebryst barbecue med coleslaw og majs
* * *
Nye kartofler i creme med purløg og radiser
* * *
Sprøde farvede sommer salater
* * *
Dessert:
Jordbærtærte med syrnet vanillefløde

PRIS PR. COUVERT
kr. 195,-

Buffeten serveres kold med hjemmebagt brød samt smør.

Sommermenu

Forret:

Hors dóeuvres (Små forretter til deling)
Leveres på fade og serveres med vores nybagte brød

Mellemret:

Vores røgede laksefilet med asparges, mayo og radiser

Hovedret:

Steak af kalve ribeye med rosmarinsky, små grøntsager og nye kartofler

Dessert:

Jordbær tærte med vanillefløde, sorbet og jordbærsalat

Leveres på fade, eller anrettet på tallerkener

PRIS PR. COUVERT
3 retter, kr. 310,- (Forret, hovedret og dessert)
4 retter, kr. 370,- (Forret, mellemret, hovedret og dessert)

(Minimum 10 personer.)

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32