topbillede-mad2

Sommer 2017

Den store sommerbuffet

Her får I hele pakken.

Det kolde:

Røget kylling vendt i asparges, hytteost og sennep
Marineret blomkål med ferskvands rejer og grøn mayo
Løgtærte med bacon, safran og urtesalat

Det lune:

Krydderstegt nakkefilet med barbecue
Himmerlands kalv med spidskål

Tilbehøret:

Nye kartofler i creme med purløg og radiser
samt sprøde farvede sommer salater

Dessert:

Jordbærtærte med vanillefløde
eller
Et par dejlige europæiske oste

PRIS PR. COUVERT
kr. 270,- (incl. begge desserver: kr. 305,-)

Buffeten serveres med varianter af vort eget hjemmebagte brød samt smør.

Den lille sommeranretning

Denne buffet passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid.

Buffeten:

Marineret blomkål med ferskvands rejer og grøn mayo
Løgtærte med bacon, safran og urtesalat
Roastbeef af Himmerlands kalv med marineret spidskål
Nye kartofler i creme med purløg og radiser
Sprøde farvede sommer salater

Dessert:

Jordbærtærte med syrnet vanillefløde

PRIS PR. COUVERT
kr. 195,-

Buffeten serveres kold med hjemmebagt brød samt smør.

Sommermenu

Forret:

Hors dóeuvres (Små forretter til deling)
Leveres på fade og serveres med vores nybagte brød

Mellemret:

Vores røgede laksefilet med asparges, mayo og radiser

Hovedret:

Steak af kalve ribeye med rosmarinsky, små grøntsager og nye kartofler

Dessert:

Jordbær tærte med vanillefløde, sorbet og jordbærsalat

Leveres på fade, eller anrettet på tallerkener

PRIS PR. COUVERT
3 retter, kr. 310,- (Forret, hovedret og dessert)
4 retter, kr. 370,- (Forret, mellemret, hovedret og dessert)

(Minimum 10 personer.)

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32