topbilled-vinter

Den store vinter buffet

Her får I hele pakken.

Det kolde:

Røget mørksej med brændt peberfrugtmayo
***
Honningbagte jordskokker med penne og svampe
***
Rillette af gris med sellerisalat, persille og mandler
***
Det lune:

Boeuf bourguignon med peber og små løg
Kylling i Riesling med urter

Tilbehøret:

Bagte små kartofler med purløg og dijonnaise
samt
Vinter salater med valnødder og solsikkekerner

Dessert:

Karameliseret æbletærte med vanillecreme
eller
Et par dejlige europæiske osteoste

PRIS PR. COUVERT
kr. 295,-
incl. begge desserter kr. 330,-

Buffeten serveres med varianter af vort eget hjemmebagte brød samt smør.

Den lille vinter buffet

Denne buffet passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid.

Buffeten:

Røget mørksej med brændt peberfrugtmayo
***
Honningbagte jordskokker med penne og svampe
***
Rillette af gris med sellerisalat, persille og mandler
***
Bagte mini kartofler med purløg og dijonnaise
Samt
Vinter salater med valnødder og solsikkekerner
***
Karameliseret æbletærte med vanillecreme

PRIS PR. COUVERT
kr. 200,-

Buffeten serveres kold med hjemmebagt surdejsbrød samt smør.

Vintermenu

(minimum 10 pers.)

Hors dóeuvres (Små forretter til deling)
Leveres på fade og serveres med vores nybagte brød
***
Rørt laksetatar med gulerodstapanade,
karsesalat og bagt malt
***
Steak af oksebavette med friteret rillette,
rødvinssky samt bagte gulerødder og kartofler
***
Chokoladetærte på mandel sablé med
citron, karamel og sorbet

(Leveres på fade, eller anrettet på tallerkener)

PRIS PR. COUVERT
3 retter, kr. 320,- (1 forret, hovedret og dessert)
4 retter, kr. 380,- (2 forretter, hovedret og dessert)

Ring og bestil på telefon 56 63 63 32