topbillede-mad

Bistroens Aftenmenu

Onsdag til lørdag fra kl. 17.30

Alle retter er i forrets størrelse. Vi anbefaler 3-4 serveringer. Bistroens koncept er at vi kun laver kun 6-15 gang af de forskellige retter,
således at menukortet kan skifte dagligt
til glæde for alle vores stam-gæster – og så holder det kokkene “skarpe” 🙂

Så er I et selskab på 8 pers. eller derover beder vi jer om at bestille en samlet menu på forhånd – tak!
Vi kan laver gerne et forslag på en menu til jer, hvor vi lige snakker sammen om ønsker til indholdet, så det “rammer” så bredt som muligt – tak!!
Dette minimere fejl for alle og garantere næsten at i får en god aften.

 

Aftenens menu

Onsdag til lørdag fra kl. 17.30

***

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med mayo og urter.

***

Moules marinières

***

Stegt torsk i beurre blanc

***

Lille steak med skalotter og svampe

***

Confiteret gris med grønne linser og krydret pølse

 Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommes frites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,- 

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

3-farvet chokolademousse med sorbet og knas

***

Tarte tatin med iscreme

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

 

2 retter kr. 230,-

3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-

5 retter kr. 440,-

steak-frites-bistro

Priser

2 retter kr. 230,-    3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-    5 retter kr. 440,-

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32