topbillede-mad

Alle retter er i forrets størrelse. Vi anbefaler 3-4 serveringer. Bistroens koncept er at vi kun laver kun 6-15 gang af de forskellige retter,
således at menukortet kan skifte dagligt
til glæde for alle vores stam-gæster – og så holder det kokkene “skarpe”

Så er I et selskab på 8 pers. eller derover beder vi jer om at bestille en samlet menu på forhånd – tak!
Vi kan laver gerne et forslag på en menu til jer, hvor vi lige snakker sammen om ønsker til indholdet, så det “rammer” så bredt som muligt – tak!!
Dette minimere fejl for alle og garantere næsten at i får en god aften.

 

Aftenens menu

Onsdag til lørdag fra kl. 17.30

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med urter og karse

***

6 stk. franske snegle i urtesmør

***

Pasta med trøffel og pecorino

***

Confiterede andevinger, fransk andelever

***

Oksemørbrad med bordelaise og løg

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 30,-

Pommesfrites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 30,-

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Vaniljeis med chokolade og svesker i Cognac

***

Chokolade og passion

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

2 retter kr. 230,-
3 retter kr. 300,-
4 retter kr. 370,-
5 retter kr. 440,-
steak-frites-bistro

Priser

2 retter kr. 230,-    3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-    5 retter kr. 440,-

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32