topbillede-mad

Alle retter er i forrets størrelse. Vi anbefaler 3-4 serveringer. Bistroens koncept er at vi kun laver kun 6-15 gang af de forskellige retter,
således at menukortet kan skifte dagligt
til glæde for alle vores stam-gæster – og så holder det kokkene “skarpe”

Så er I et selskab på 8 pers. eller derover beder vi jer om at bestille en samlet menu på forhånd – tak!
Vi kan laver gerne et forslag på en menu til jer, hvor vi lige snakker sammen om ønsker til indholdet, så det “rammer” så bredt som muligt – tak!!
Dette minimere fejl for alle og garantere næsten at i får en god aften.

 

Aftenens menu

Onsdag til lørdag fra kl. 17.30

***

Hors d’oeuvres (små retter ud fra køkkenets inspiration)

***

Vores røgede laks med aspargesmayo og urter

***

Stegt laks med spinat og muslingefløde

***

Rørt tatar med condiment

***

Papadelle med svinekæber, agerhøne og artiskok

***

Kalv med sommergrønt i sennep

 

Tilvalg!!

Dagens kartoffel kr. 40,-

***

Pommesfrites med estragoncreme kr. 40,-

***

Farvede salater med vinaigrette kr. 40,-

 

Dessert

Europæiske oste (3 slags)

(ekstra ost pr. stk. + 30,-)

***

Danske jordbær i marinade med vaniljeis

***

Nougat – chokocreme på bisquit med sorbet

***

Dessert gourmandise (3 små anretninger)

2 retter kr. 230,-
3 retter kr. 300,-
4 retter kr. 370,-
5 retter kr. 440,-
steak-frites-bistro

Priser

2 retter kr. 230,-    3 retter kr. 300,-

4 retter kr. 370,-    5 retter kr. 440,-

Ring og bestil bord på telefon 56 63 63 32