Bistro-retter på brød

 

Matjes sildefillet

(med syrnet fløde, kartoffel og pocheret æg)

95,-

***

Vores røgede laks

(med mayo, malt og urter)

125,-

***

Friteret torske brandade

(med sauce tatar, citron og frisé)

95,-

***

Rørt tatar

(rørt med dijon, tomat og urter)

125,-

***

Stegt tatar

(Rørt tatar stegt som pariserbøf)

125,-

***

Klassisk hønsesalat

(Lavet på lårkød med asparges og pancetta)

95,-

***

Vol-au-vent

(Den franske tartelet)

95,-

***

Europæiske oste med condiment

125,-

***

Camenbert frit

(med syltede bær og toast)

85,-

***

Frokost anretninger

Brættet ´´Petit´´

(Hors d´oeuvres – små retter efter køkkenets inspiration)

155,-

***

Brættet ´´Grande´´

(med mere af den gode inspiration fra køkkenet)

195,-

***

Moules Mariniéres ´´Creme“

(Muslinger dampet i hvidvin med urter, fløde og fritter)

155,-

***

Pommes frites

(med estragonmayo)

40,-