Forårsbuffet (den store)

Det kolde:

Rødbedesalat i honningmarinade med saltet laks.

Ferskvands rejer med citrusurter, dild og frissé.

Blomkålsterrine med ricotta, gulerødder
og marinerede courgetter.

Det lune:

Forårs kylling i æble- og timianfløde med grønt.

Medalioner af gris med ratatuille og chorizo.

Tilbehøret:

Små kartofler i sommersalat med radiser og purløg.

Farvede salater ærter, spirer og parmasan.

Dessert:

Rabarbercrumble med pisket cremefraiche

Buffeten serveres med vort eget
hjemmebagte brød

kr. 275,-
pr. couvert
incl. begge desserter kr. 310,

Foråetsanretning (den lille)

Passer perfekt til en lille frokost eller et let aftensmåltid

Buffeten:

Rødbedesalat i honningmarinade med saltet laks.

Blomkålsterrine med ricotta, gulerødder
og marinerede courgetter.

Roastbeef af gris med tomatkompot og frissé.

Små kartofler i sommersalat med radisser og purløg.

Farvede salater ærter, spirer og parmasan.

Dessert:

Rabarbercrumble med pisket cremefraiche

Dessert:

Buffeten serveres kold med hjemmebagte brød samt smør.

kr. 195,
pr. couvert

Forårs-menu

Hors d’oeuvres

små forretter til deling
(leveres på fade)
serveres med vores nybagte brød

Urtetoast med stenbiderrogn, løg og syrnet fløde.

Steak af kalve ribeye med rosmarinssky, nye kartofler samt blomkål

Rabarber crumble med sorbet
og vanilleskum små forretter til deling

(leveres på fade eller anrettet på tallerkener)

Menu 3 retter
kr. 310,-
pr. couvert

Her er det mellemretten som må undværes

Menu 4 retter
kr. 360,-
pr. couvert

Vælg hovedretten med en af forretterne som dessert